Wednesday 7 December 2011

Champions League betting tips: 7/12/2011




H χτεσινή βραδιά του Champions League ήταν αρκετά καλή στοιχηματικά, καθώς οι προβλέψεις ρίσκου πέρασαν στο απόλυτο, ενώ υπήρχε και συγκίνηση στον όμιλο του Ολυμπιακού, με ωραία παιχνίδια με πολλά γκολ και ανατροπή της κατάστασης στα τελευταία λεπτά. Σήμερα, δεν βγαίνουν πολλά πράγματα, τουλάχιστον πριν την ανακοίνωση των αρχικών συνθέσεων, αλλά και πάλι οι αποδόσεις, που θα κυνηγήσουμε είναι μεγάλες.



Group A

Manchester CityBayern

H Man City θέλει μόνο νίκη αι να μην κερδίσει η Napoli για να προκριθεί, καθώς με ισοπαλία, ακόμα και με πιθανή ήττα της Napoli, υστερεί στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς. Οι Γερμανοί είναι πρώτοι, αλλά… άρρωστοι, καθώς αρκετά βασικά στελέχη προσβλήθηκαν από ίωση. Θα πρέπει να περιμένουμε εντεκάδες, λοιπόν, πριν κρίνουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Bayern δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δεν γίνεται καν συζήτηση για αξία στην τιμή του άσου. Περιμένουμε, λοιπόν, τα τελευταία νέα και στο τέλος μάλλον πάμε με τιμές περίπου στο 5,00 για τους Βαυαρούς.


Villarreal - Napoli

Εδώ, οι Ισπανοί, τερμάτισαν ήδη τελευταίοι, αλλά δεν έχουν καν βαθμό και θα είναι ντροπιαστικό να μην πάρουν ούτε σήμερα. Παρ’ όλα αυτά απέναντί της έχει μια πολύ καλή ομάδα. Δύο τινά συμβαίνουν. Η τιμή του διπλού είναι χαμηλή για τα γούστα μου, αλλά δεν εμπιστεύομαι τη φετινή Villarreal σε τίποτα. Οπότε πάμε γι’ άλλα.


Group B

Lille – Trabzonspor

Τελικός για την πρόκριση στους “16”, που όμως σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης της CSKA, μπορεί να δώσει την πρόκριση στους Ρώσους. Αλλά εδώ, η Lille πρέπει να έχει φοβερή αυτοπεποίθηση μετά τον “τελικό” της προηγούμενης αγωνιστικής στη Μόσχα, τον οποίο κέρδισε. Οι Γάλλοι θέλουν μόνο νίκη. Οι Τούρκοι αρκούνται και στην ισοπαλία, αν δεν κερδίζει η CSKA. Το προβάδισμα είναι με τους γηπεδούχους, αλλά η τιμή στον άσο είναι χαμηλή. Λαμβάνουμε υπόψη την κακή αμυντική λειτουργία των Γάλλων φέτος και υποθέτω ότι ακόμα κι αν προηγηθούν, που το πιστεύω, δεν αποκλείεται να δεχτούν γκολ. Για ν’ ανεβάσουμε την τιμή, μιας και πιστεύω ότι θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι θα ρισκάρουμε ταυτόχρονα και στον αριθμό γκολ.

Pick: 1&over2.5 (συνδυαστικό στοίχημα) @ 2,10


Inter - CSKA

Πώς πήρε την πρώτη θέση η Inter, ούτε ο Moratti πρέπει να έχει καταλάβει, αλλά τέλος πάντων έγινε. Σήμερα είναι αδιάφορη και οι Ρώσοι θέλουν οπωσδήποτε κάτι για να έχουν ελπίδες να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Με νίκη είναι τρίτοι, αλλά αν το άλλο ματς τελειώσει ισόπαλο τότε περνούν στους “16”. Με ισοπαλία, δεν θέλει να λήξει ισόπαλο το άλλο παιχνίδι. Αρκετοί θα είναι οι αναπληρωματικοί των Ιταλών, αλλά ακόμα κι αν δω επίσημες εντεκάδες δεν θα μπορώ να βγάλω άκρη μ’ αυτή την ομάδα φέτος. Σίγουρα, πάντως, με αναπληρωματικούς στην Inter, δεν θα έπαιζα άσο.


Group C

BaselManchester United

H Man Utd έχει κρατήσει το ενδιαφέρον για την πρόκρισή της αμείωτο μέχρι τελευταία αγωνιστική, με όσα έχει κάνει φέτος, ειδικά με την απόδοσή της σε ορισμένα κρίσιμα και μάλιστα εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα του Sir Alex παίζει για δύο αποτελέσματα, αλλά κι αυτά μόνο τη δεύτερη θέση μπορούν να της δώσουν, αφού η Benfica, λογικά, δεν θ’ αντιμετωπίσει πρόβλημα με την Otelul. Περίπου στο 1,60κάτι οι τιμές του διπλού και αναρωτιέμαι πόσο θα ήταν αν δεν είχαμε δει τη Man Utd μέχρι στιγμής τόσο ασταθή και με τόσα προβλήματα. Ανάξιο προτίμησης.


Benfica - Otelul

H Benfica είναι σίγουρη στους “16” και δε νομίζω ότι με αντίπαλο την Otelul αξίζει να μπούμε σε σενάρια, στα οποία οι Πορτογάλοι δεν θα είναι πρώτοι στον όμιλο. Το κακό είναι όμως, ότι ενώ περιμένουμε όλοι έναν μονόλογο, αυτό δεν μπορεί να μεταφραστεί και σε στοίχημα. Εκτός ίσως, αν δούμε εντεκάδες και υπάρχει έμπνευση για σκόρερ. Κατά τα άλλα, τίποτα.


Group D

Ajax – Real Madrid

O Ajax πετυχαίνει τη Real περασμένη ως πρώτη και λίγες ημέρες πριν το Clasico, ενώ δεν χρειάζεται καν να την κερδίσει, αφού του αρκεί και η ισοπαλία. Ακόμα κι αν χάσει πρέπει να κερδίσει η Lyon και να καλύψει διαφορά 7 τερμάτων για να μείνει εκτός. Λίγες οι πιθανότητες αποκλεισμού, επομένως.

Dinamo Zagreb – Lyon

H Dinamo αποκλείστηκε, η Lyon ψάχνει για θαύμα. Θέλει δική της νίκη με αρκετά τέρματα και ταυτόχρονη ήττα με αρκετά γκολ του Ajax από τη Real Madrid. Οι Γάλλοι πρέπει να μπουν δυνατά για να κυνηγήσουν ό,τι μπορούν. Τώρα τι θα γίνει στην ανάπαυλα αν μάθουν ότι προηγείται κάνας Ajax, δεν ξέρω. Οπότε με δεδομένο το δυνατό ξεκίνημα από τους φιλοξενούμενους και την αδιαφορία των γηπεδούχων, το πρώτο ημίχρονο μπορεί να έχει τουλάχιστον δύο γκολ.

Pick: Over 1,5 γκολ στο ημίχρονο @ 2.60

No comments:

Post a Comment