Monday 12 December 2011

Chelsea – Manchester City betting preview

Οι άνθρωποι-ασίστ

Μεγάλο παιχνίδι στο Stamford Bridge και ιδανικό για Δευτέρα, όταν συνήθως τα παιχνίδια της Premier League δεν είναι ανάμεσα σε τόσο δημοφιλείς ομάδες.


Η Chelsea προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με 3-0, η μία στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί της Newcastle και η δεύτερη στο Champions League, εντός έδρας επί της Valencia. Το γεγονός, πάντως, ότι κράτησε ανέπαφη την εστία της σε αμφότερα τα παιχνίδια μάλλον εναπόκειται αρκετά και στην τύχη παρά στη βελτίωση της αμυντικής της λειτουργίας. Αν δεν πάρει κάτι απ’ το παιχνίδι θα μείνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Δεν είναι σίγουρο αν επιστρέψει στην αρχική σύνθεση των «Μπλε» ο Frank Lampard, που δεν χρησιμοποιήθηκε μεσοβδόμαδα, αν και προσωπικά το περιμένω να συμβεί. Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Jose Bosingwa, αλλά τιμωρημένος ο David Luiz. Μακροχρόνια τραυματίας ο Essien.

H Man City παραμένει πρώτη, αλλά με τη Man Utd να είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω, γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ηρεμήσει λεπτό, καθώς στην Premier League, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο στόχο τιμωρείται αυστηρά. Η ομάδα του Mancini προέρχεται από τις εντός έδρας νίκες επί Norwich (5-1) και Bayern Munich (2-0), με τη δεύτερη να μη μεταφράζεται σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Θ’ απουσιάσουν πιθανότατα οι Richards και Kolarov, λόγω τραυματισμών.

***O David Silva έχει τις περισσότερες ασίστ από οποιονδήποτε άλλον στο πρωτάθλημα (8). O Juan Mata έχει επτά, στις εννιά τελευταίες εμφανίσεις του με την Chelsea στο πρωτάθλημα.

***H Man City δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα επτά τελευταία στο πρωτάθλημα. Η Chelsea έχει δεχτεί γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας στην Premier League, με μοναδική ανέπαφη εστία στο τελευταίο παιχνίδι με τους Wolves.

Πιθανές συνθέσεις (από SkySports):

Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Lampard, Romeu, Ramires, Sturridge, Drogba, Mata.
Man City: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy, Nasri, Barry, Y Toure, Aguero, Dzeko, Silva.

Pick: Πιθανό goal-goal και over 2,5. Για Anytime Scorer θα προτιμήσω τον Sturridge απ’ τον Drogba, που νομίζω θα μαρκάρεται πολύ πιο στενά από τον νεαρό Άγγλο.  

No comments:

Post a Comment