Tuesday 6 December 2011

Champions League betting tips: 6/12/2011

Τα δεύτερα της Arsenal



Τελευταία αγωνιστική στο Champions League και όπως είναι φυσιολογικό άλλες ομάδες είναι ενδιαφερόμενες κι άλλες αδιάφορες, οπότε οι αποδόσεις, που προσφέρονται οι πρώτες δεν είναι ιδιαιτέρως θελκτικές. Μάλλον πρέπει να ρισκάρουμε.




Group E

GenkLeverkusen

Αδιάφορη η Genk, που όμως δε νομίζω να θέλει να διασυρθεί ακόμα μία φορά, όπως στο 7-0 από τη Valencia κι επίσης τους δύο βαθμούς της στον όμιλο τους έχει πάρει εντός έδρας. Η Leverkusen θέλει τη νίκη-πρωτιά για προφανείς λόγους, ν’ αποφύγει δηλαδή δύσκολες αντιπάλους στους «16». Τραγικές αποδόσεις στο διπλό, που το καθιστούν απαγορευτικό.

ChelseaValencia

Νίκη και ισοπαλία χωρίς γκολ θέλει η Chelsea για να προκριθεί, έτσι, που τα κατάφερε. Η Valencia αντίστοιχα νίκη και ισοπαλία με γκολ. Χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για τι θα επακολουθούσε, οι «Μπλε» κέρδισαν με 0-3 εκτός έδρας τη Newcastle, αλλά και πάλι, δεν έχουμε δει την ομάδα του AVB να βγάζει τις πραγματικές τις δυνατότητες. Η Valencia είναι επικίνδυνη ομάδα, Μέχρι 1,77 υπάρχει ο άσος της Chelsea (στο ανταλλακτήριο), που όμως είναι χαμηλός για τέτοιο παιχνίδι-τελικό. Επειδή η άμυνά της δεν είναι στα καλύτερά της, για να κερδίσει νομίζω ότι θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ.

Pick: 1&over 2,5 (συνδυαστικό στοίχημα) @ 2.50. Τα goal-goal και over εννοούνται, ως επιλογές μετά τα παραπάνω.


Group F

DortmundMarseille

Δεν το περίμενε κανείς από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της, αλλά η Dortmund παίζει ακόμα τη συμμετοχή της στους “16”. Φυσικά, γι’ αυτό θα χρειαστεί νίκη της Arsenal στο άλλο παιχνίδι και δική της με 4-0 ή διαφορά τουλάχιστον πέντε γκολ. Αν δεν χάσει ο Ολυμπιακός, το ίδιο. Αντίστοιχα είναι τα σενάρια και για τους Γάλλους. Αν χάσουν με τέσσερα γκολ δεν θέλουν νίκη του Ολυμπιακού. Σύμφωνοι, μπορεί να κερδίσουν οι Γερμανοί, αλλά σε τέτοιες αποδόσεις δεν παίζονται. Αντίθετα, το over 2,5 είναι επιλογή, με δεδομένο ότι θα μπουν μέσα για να παίξουν αποκλειστικά επίθεση και αμυντικά, έτσι κι αλλιώς είναι λίγο αφελείς.

Pick: Over 2,5


Ολυμπιακός – Arsenal

Με νίκη και ταυτόχρονα αν δεν κερδίζει η Marseille, ο Ολυμπιακός προκρίνεται ως δεύτερος. Με Χ και νίκη της Dortmund μέχρι και τέσσερα γκολ, επίσης. Μπορεί να αποκλειστεί κι εντελώς από την Ευρώπη σε τριπλή ισοβαθμία, αν οι Γάλλοι χάσουν με δύο γκολ, αλλά έχουν σκοράρει. Πολλοί προτιμούν τον Ολυμπιακό κόντρα στους αναπληρωματικούς της Arsenal. ΑΝ προλαβαίνει κανείς απ’ αυτούς ας δει το Arsenal-Manchester City, στο Carling Cup, όπου η ομάδα του Wenger έπρεπε να κερδίσει και μετά ας ξανασκεφτεί αν αξίζουν αποδόσεις τέτοιου επιπέδου στον άσο. Η στοιχηματική αξία είναι με την Arsenal πλέον, αλλά κι εκεί πρέπει να σκεφτεί κανείς αν θέλει ν’ ασχοληθεί. Εγώ δεν θέλω.


Group G

Porto – Zenit

Παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Zenit παίζει για δύο αποτελέσματα, η Porto μόνο για τη νίκη. Οι δύο ομάδες, αν κάποια κερδίσει, έχουν και κάποιες πιθανότητες για την πρώτη θέση, σε περίπτωση, που δεν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ (για τη Zenit) ή αν χάσουν οι Κύπριοι (για την Porto). Δεν καταλαβαίνω το λόγο του τόσο μεγάλου φαβοριτισμού για τους γηπεδούχους από τη στιγμή, που αυτή η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα τους «Δράκους» περασμένων ετών. Η αξία σε όλα τα σημεία εκτός του άσου.

ΑΠΟΕΛ – Shakhtar

Ο ΑΠΟΕΛ με νίκη προκρίνεται πρώτος και με ισοπαλία αν ταυτόχρονα δεν κερδίσουν οι Πορτογάλοι. Αν το άλλο παιχνίδι λήξει ισόπαλο, περνάει πρώτος ακόμα και με ήττα. Σημαντική η απουσία του Ailton. O Lucescu είπε θα παίξουν για την τιμή τους. Στις φιέστες, συνήθως δεν κερδίζει ο εορτάζων.

Pick: Ρϊσκο στο διπλό.

Group H

PlzenMilan

Τυχεροί οι Τσέχοι, που αντιμετωπίζουν αδιάφορη Ιταλική ομάδα, καθώς οι αλλαγές είναι δεδομένες. Όχι ότι θα κερδίσουν, αλλά έχουν πιθανότητες να πάρουν κάτι, πολύ περισσότερο αν τους έβρισκαν ενδιαφερόμενους και με δεδομένο ότι αυτό είναι το τελευταίο τους παιχνίδι στο θεσμό, θα θέλουν να μη χάσουν από μια μεγάλη ομάδα. Σαφώς είναι περασμένοι στο Europa League, αφού για να μείνουν εκτός πρέπει να χάσουν και να κερδίσει τη BATE τη Barcelona στο Camp Nou.

Pick: Χ


Barcelona – BATE

Με τα δεύτερα θα παίξει ο Guardiola, όπως είναι πολύ φυσιολογικό, ενόψει και του Clasico, αλλά αυτά τα δεύτερα, έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στην πρώτη ομάδα και να βοηθούν ακόμα και στο πρωτάθλημα.


ΥΓ. Περιμένουμε τις επίσημες αρχικές συνθέσεις για εμπνεύσεις της τελευταίας στιγμής σε anytime και first goalscorers.

No comments:

Post a Comment