Saturday 17 December 2011

Premier League Betting Tips: 17/12/2011



Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (βαρεμάρας, σπαρίλας κτλ.) δεν έχει previews αυτή την εβδομάδα, παρά μόνο picks από κάθε παιχνίδι. Ξέρω, όλοι θέλετε να διαβάζετε καμιά 2.000 λέξεις για κάθε αγωνιστική πριν παίξετε στοίχημα, αλλά σήμερα thats not the case.

BlackburnWest Βrom

Τα goal-goal και over χαρακτηρίζουν τη Blackburn γενικά και την Albion στα τελευταία παιχνίδια, οπότε there you go.

Pick: Goal-goal & over 2,5


Everton - Norwich

Πολύ χαμηλός ο άσος για μια ομάδα, που δεν έχει πείσει φέτος. Θα ενισχυθεί με τον Donovan (όχι από σήμερα), αλλά αποδόσεις γύρω στο 1,50-1,60 είναι τραγικές. Η Norwich η ομάδα των goal-goal και αυτό θα προτιμήσουμε.

Pick: Goal-goal @ 1,80 και πάνω.


Fulham – Bolton

Με άσχημο τρόπο αποκλείστηκε από το Europa League η Fulham, που αντιμετωπίζει μεν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά 1,50-1,65 δεν παίζω στον άσο. Thank god for 1&over.

Pick: 1 & over 2,5 @ 2,30


NewcastleSwansea

Η Swansea μπορεί να είναι επιθετικογενής ομάδα, αλλά έχει κρατήσει επτά φορές ανέπαφη την εστία της, τις περισσότερες μαζί με τη Man Utd. H Newcastle προσπαθούσε να ρίξει βάρος στην άμυνα, αλλά τελευταία τα έχει χαλάσει σ’ αυτόν τον τομέα.

Pick: Θα ρισκάρω στον άσο.


Wolves - Stoke

Δεν είναι κλασικό παιχνίδι Stoke μετά από ευρωπαϊκό, αφού οι βασικοί, που κέρδισαν Everton και Tottenham, ξεκουράστηκαν όλοι και δεν τους βλέπω να χάνουν. Οπότε ρισκάρουμε στο ασιατικό -0.

Pick: Stoke -0 @ 2,10 (Αν κερδίσει παίρνουμε κανονικά το στοίχημα, αν το ματς λήξει ισόπαλο παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω)


Wigan – Chelsea

H Wigan θα το παλέψει και φέτος, παρότι οι πιθανότητές της να παραμείνει στην κατηγορία, σε σχέση με άλλα χρόνια, είναι λιγότερες. H Chelsea θα κερδίσει, αλλά το παιχνίδι είναι αδιάφορο στοιχηματικά.

No comments:

Post a Comment