Wednesday 30 November 2011

Europa League tips 30/11/2011




Εβδομάδα χωρίς Champions League και η αγωνιστική του Europa League, χωρίζεται σε δύο ημέρες. Ας ρίξουμε μια ματιά τι μπορεί να κρατήσουμε από τα σημερινά.


Malmö – ΑΖ

Οι Σουηδοί δεν έχουν δείξει τίποτα στον όμιλο και είναι ουραγοί χωρίς βαθμό, αλλά με ενδιαφέροντα στατιστικά, καθώς όλα τους τα παιχνίδια είναι goal-goal και τουλάχιστον over 2,5 (4-1, 1-2, 1-4, 3-1). Η AZ μόλις σε ένα παιχνίδι δεν είναι over 2,5 κι αυτό όμως βγήκε goal-goal. Eλπίζει, η πρώτη στον όμιλο, Metalist, να κάνει το καθήκον της και να κερδίσει εντός έδρας την Austria, οπότε αφού οι Ουκρανοί θα έχουν πάρει την πρώτη θέση, οι Ολλανδοί με νίκη προκρίνονται από σήμερα. Επίσης, οι Σουηδοί είναι σε περίοδο διακοπών μετά τη λήξη του πρωταθλήματος κι έχουν τη χειρότερη άμυνα στους ομίλους.

Pick(s): 2 & over 2,5 (συνδυαστικό στοίχημα) @ ≈ 2,20


MetalistAustria

Ματς από τον ίδιο όμιλο με τον προηγούμενο. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η Austria. Η Metalist κερδίζει κι εξασφαλίζει την πρώτη θέση. Όλα τα παιχνίδια τους έχουν λήξει goal-goal και over 2,5 εκτός από το Metalist – ΑΖ, που αναφέρθηκε και παραπάνω.

Pick(s): Goal-goal και over 2,5


Maribor – Club Brugge

Αδιάφορη και τελευταία με έναν μόνο βαθμό η Maribor. Με νίκη κάνει σημαντικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση η Club Brugge, καθώς οι άλλες δύο ομάδες, με τις οποίες είναι ισόβαθμη, παίζουν μεταξύ τους σήμερα και την τελευταία αγωνιστική θα μπορεί να παίξει για δύο αποτελέσματα με τη Braga.

Pick(s): 2


Rennes – Udinese

Δε νομίζω να προκριθεί τελικά η Rennes, αλλά αμφότερες οι ομάδες θα κάνουν αλλαγές και επιθετικά είναι έτσι κι αλλιώς καλές. Παρότι η Udinese φέτος προσπαθεί να παίζει αρκετά άμυνα, μη θυμίζοντας την ομάδα, που τα τελευταία χρόνια ήταν όσα πάνε κι όσα έρθουν, είναι πιθανό να δεχτεί γκολ από τη γηπεδούχο.

Pick(s): Goal-goal


Vorskla – København

Καμία ελπίδα πρόκρισης για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται με έναν βαθμό στην τελευταία θέση. Αντίθετα, οι Δανοί, έχουν ελπίδες πρόκρισης αν κάνουν δύο νίκες, στο σημερινό και το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας με τη Standard Liege και ταυτόχρονα δεν κερδίσουν οι Βέλγοι σήμερα το Hannover. Αν σήμερα αναδειχθεί ισόπαλη και χάσει η Standard, τότε θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να την κερδίσει με σκορ καλύτερο του 3-0, που έχασε στο Βέλγιο.

Pick(s): 2

No comments:

Post a Comment